Working with Van Heeswijk Notaries

Wij zijn een middelgroot kantoor met vier gespecialiseerde secties: Commercieel vastgoed,  Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht en Veilingen. Elk van deze secties beschikt over specialistische kennis en ervaring om een groot scala aan cliënten op hoog niveau professioneel en vindingrijk te kunnen adviseren.

Ruime carrièreperspectieven voor starters

Onze organisatiecultuur is informeel. Wij hebben resultaatgerichte persoonlijke aandacht voor collega’s om samen de gezamenlijke wensen en doelen te bereiken. Wij bieden ruime carrièreperspectieven voor starters op de arbeidsmarkt, zowel vanwege de specialistische dossiers binnen de vakgebieden als door de synergie tussen verschillende disciplines. Door onze middelgrote omvang is er sprake van een werkomgeving waarin collegiale samenwerking niet is gebonden aan hiërarchische structuren.

Bij ons zijn er volop mogelijkheden om je te te ontwikkelen tot professional. Waar je affiniteit ook ligt. Alle vakgebieden bieden iedere werkdag nieuwe vakinhoudelijke uitdagingen. Zowel civielrechtelijke als fiscaalrechtelijke aspecten komen in al hun complexiteit aan bod, vaak in het kader van trans(nationale)wetgeving. Naast je vakinhoudelijke ontwikkeling is er binnen ons kantoor ook volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast moedigen we onze professionals aan om tijdens hun loopbaan een switch te maken binnen de disciplines binnen kantoor.

Van oorsprong is ons kantoor sterk geworteld in de commerciele vastgoed sector.

.nl