Maatregelen Coronavirus

Vanwege de invloed van het Coronavirus nemen wij als kantoor voorzorgsmaatregelen waar wij u graag over informeren. Het is een uitzonderlijke tijd waarin wij belangrijke beslissingen moeten nemen. Onderstaand geven wij aan hoe wij omgaan met de afspraken. Heeft u hier vragen over dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Afspraken

Wij hebben twee verschillende afspraken: tekenafspraken en besprekingen. De tekenafspraken vinden zoveel mogelijk per volmacht plaats. Voor een hypotheekakte en een testament geldt dat hiervoor wel op kantoor getekend moet worden. Als u een lopend dossier heeft en een volmacht is mogelijk, zal uw behandelaar zelf hierover contact met u opnemen. Mocht u zich afvragen of uw akte via een volmacht getekend kan worden dan mag u natuurlijk contact met ons opnemen.

Voor de besprekingen, anders dan een tekenafspraak, geldt dat deze doorgang kunnen vinden via de telefoon, Facetime of Skype. Onze collega’s zullen hiervoor ook contact met u opnemen.

Voorlopig komen onze collega’s niet meer bij u thuis of bij uw bedrijf.

Bezoek aan ons kantoor

Mocht de afspraak bij ons op kantoor doorgang vinden, dan vragen wij u vriendelijk om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Onze collega’s houden deze richtlijnen ook aan en schudden geen handen en houden gepaste afstand.

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om alleen met de personen naar kantoor te komen die de akte moeten tekenen. Makelaars, adviseurs en kinderen wordt verzocht niet mee te komen naar ons kantoor.

Hoeft u de akte niet te tekenen, maar heeft u wel vragen over de akte? Dan bespreken onze collega’s uw vragen graag met u via FaceTime of Skype.

Twijfelt u over uw gezondheid, dan vragen wij u vriendelijk om niet naar ons kantoor te komen en hierover contact op te nemen met uw behandelaar. Mocht u na bezoek aan ons kantoor onverhoopt ziek worden, dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

Bij binnenkomst op ons kantoor wordt aangegeven tot waar u bij de balie mag staan, zodat ook onze collega’s bij de balie een gepaste afstand houden met onze klanten.

Wij zullen tijdens de afspraken geen koffie of thee schenken. Er staan flesjes water bij de notarissen op tafel.

Onze spreekkamers zijn voorzien van plexiglas schermen, zodat tekenafspraken veilig plaats kunnen vinden.

Plexiglas schermen in de spreekkamer.

Legalisatie volmachten

Om te voorkomen dat mensen ons kantoor bezoeken terwijl dat niet strikt noodzakelijk is, is het tijdelijk niet mogelijk om volmachten van andere notariskantoren door ons te laten legaliseren. Indien u hierover vragen heeft, verzoeken wij u contact op te nemen met het notariskantoor waarvan u de volmacht heeft ontvangen.

Onze collega’s

Onze collega’s werken in teams en zoveel mogelijk vanuit huis. Wij doen ons uiterste best om de bereikbaarheid van onze collega’s zo goed mogelijk te houden. Wij adviseren per e-mail of mobiel telefoonnummer van de behandelaar van uw dossier contact met hem of haar op te nemen. Via deze pagina vindt u de contactgegevens van onze collega’s.

Onze collega’s wordt gevraagd thuis te blijven wanneer zij griep- of verkoudheidsklachten hebben, zodat er zo min mogelijk risico ontstaat voor elkaar en voor u.

Wij hopen dat u zich ondanks de maatregelen toch welkom zal voelen bij ons op kantoor.

Mocht u naar aanleiding van deze maatregelen vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via: 010-2240900 of info@vhnv.nl.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Van Heeswijk Notarissen en Westland Partners

Deze informatie is bijgewerkt op donderdag 2 april om 17:09 uur