Over ons

Welkom

 

Van Heeswijk Notarissen heeft een zeer uitgebreide expertise op het gebied en/of het snijvlak van commercieel vastgoed en projectontwikkeling, vastgoedveilingen, (internationaal) ondernemingsrecht alsmede personen- en familierecht en estate-planning.

Een groot onafhankelijk notariskantoor

Wij hebben ons in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld tot een  onafhankelijk notariskantoor in Rotterdam. Met een hecht team van 2 partners, 2 toegevoegd notarissen en 3 kandidaat-notarissen zijn wij in staat op kwalitatief hoog niveau alle voorkomende notariële diensten te verrichten.

Synergie tussen verschillende disciplines

Wij zijn erop gespitst waar nodig synergie tussen onze verschillende disciplines te realiseren waarbij we uitgaan van praktische en effectieve werkwijzen. Ons kantoor werkt bovendien samen met bekende advocaten-, belastingadvies- en accountantskantoren, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij zijn er trots op dat een groeiend aantal particulieren, ondernemers (van multinationals tot zelfstandige ondernemers) en financiële instellingen van onze diensten gebruik maakt.

Heeft u vragen op notarieel gebied?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij u door naar onze pagina praktijkgebieden.